"Minden sz*rt elvállaltam" - Baukó Éva beleszállt az RTL-be, azt mondja, évekre eldobták

Baukó Éva, a ValóVilág negyedik szériájának egykori versenyzője, aki a műsor után is sokáig a média figyelmének középpontjában maradt, most őszintén beszélt arról, hogy miért vállalt el minden felkérést: a megélhetése miatt.

Baukó Éva a Levente Klubja legújabb adásában nyilatkozott arról, hogy a ValóVilág után milyen nehézségekkel kellett szembenéznie. Elmondása szerint a valóságshow-ban való részvétele miatt nem tudott más munkát vállalni, és a "valóvilágos bélyeg" miatt kénytelen volt minden felkínált munkát elvállalni. „Nem fogok bocsánatot kérni, mindenkinek meg kell élnie valahogy” – fogalmazott Éva, hozzátéve, hogy „Megélhetési celeb voltam, tíz évig abból éltem. Remegtem, ha nem kaptam meg egy műsort, mert attól féltem, nem lesz mit ennem. Minden szrt elvállaltam, égő műsorokat, mint az Ezek megőrültek, de az Édes Élet sem volt a karrierem csúcsa.”*

Az Édes Élet című napi reality műsor végeztével Baukó Éva kétségbeesett, aggódva, hogy vajon kap-e még meghívást tévéműsorokba. A TV2-nél több vetélkedőben is feltűnt, majd átigazolt az RTL-hez, ahol a BeleValó háziasszonyának szerepét kapta meg. Az RTL-lel kapcsolatban Éva elmondta, hogy egy találkozót kért Kolosi Péter programigazgatótól, hogy más műsorokban is szerepelhessen, de a találkozó után évekig nem kapott lehetőséget a csatornától. „Az RTL mindig azt csinálta velem, hogy használt egy nagy produkcióra és utána évekre eldobott. Ez nem esett igazán jól, a TV2-nél több lehetőséget kaptam és jobb pénzeket is hoztam haza” – hangsúlyozta a médiaszemélyiség.

: "Minden sz*rt elvállaltam" - Baukó Éva beleszállt az RTL-be, azt mondja, évekre eldobták.