Justin Mylo és Martin Garrix: A Sziget Fesztivál sztárjai

Sokan még az EDM-rajongók között sem hallottak Justin Mylo nevéről, aki pedig Martin Garrix mellett gyakorolt és zenélt, és akárcsak ő, idén ismét a Sziget Fesztivál fellépői között lesz. Mindkét előadó egyedi hangzása garantálja a remek hangulatot, amit a korábbi vendégszerepléseik is bizonyítanak.

Martin Garrix, a jelenlegi első számú holland DJ, aki az elektronikus zene világában már jól ismert név, idén is a Sziget Fesztivál egyik headlinereként érkezik Magyarországra. Habár slágereit világszerte milliók hallgatják, gyakran csak az ő neve kerül említésre, míg a vele együttműködő lemezlovasok, mint például Justin Mylo, gyakran háttérbe szorulnak. Mylo, aki egyidős Garrixszel és szinte egyidejűleg kezdett DJ-zni, több nagy slágert is írt már közösen Garrixszel, és saját karrierjét is sikeresen építi, így nem meglepő, hogy ő is újra a Sziget Fesztivál fellépőinek névsorában található.

Justin Mylo, eredeti nevén Emilio Behr, Amszterdamban született, és már fiatalon elkezdett zenével foglalkozni. A gitározást hamar felcserélte az elektronikus zene iránti szenvedélyével, és sajátos hangzását már tizenéves korában kialakította. Az igazi áttörést Martin Garrixszel való együttműködése hozta meg számára, amikor 2015-ben kiadták a Bouncybob című dalt, ami gyorsan elismertté vált és milliók hallgatták meg a streamingszolgáltatókon. Mylo zenéje mozgalmas, vidám dallamvezetésű, fesztiválokra kész, mégis egyedi hangzásáról ismert, és olyan népszerű dalokat jegyez, mint a Chasing Shadows, a Cheap Motel vagy a Burn Out.

Mylo nemzetközi sikereit jelzi, hogy olyan neves fesztiválokon lépett már fel, mint a Tomorrowland, az Ultra Music Festival, a Sziget vagy a Creamfields, és turnéi során számos régiót bejárva egyre ismertebbé válik. A közösségi média adta lehetőségeket is kihasználva, a pandémia alatt podcast-műsorokat is készített, amelyekben olyan neves előadók szerepeltek, mint Jay Hardway, Bassjackers, Julian Jordan és Brooks.

A két holland DJ közötti barátság akkor kezdődött, amikor Mylo még csak 12-13 éves volt, és Garrix már akkoriban kisebb bulikat szervezett fiataloknak. Mylo egy közösségi oldalon felvette a kapcsolatot Garrixszel, és engedélyt kapott, hogy egyik buliján fellépjen, ami megalapozta hosszú távú barátságukat és együttműködésüket. Garrix, aki többször is a világ elsőszámú lemezlovasa volt, gyakran említi, hogy a Sziget Fesztivál az egyik kedvenc helyszíne, és 2019-es fellépését is nagy sikernek tartotta.

Az idei Sziget Fesztiválon Justin Mylo és Martin Garrix ismét a közönség elé lépnek, Mylo a Party Arénában, míg Garrix a Nagyszínpadon fogja megmutatni tehetségét. Azok, akik nem szeretnének lemaradni a holland EDM szcéna két kiemelkedő alakjáról, augusztus 7. és 12. között látogassanak el a Sziget Fesztiválra.