John Cena 2025-ben visszavonul a pankrációtól

John Cena, a profi pankráció ikonikus alakja, bejelentette, hogy 2025 végén végleg befejezi pankrátori pályafutását, de színészi karrierjét nem hagyja abba.

A 16-szoros világbajnok, aki 2018 óta már csak részmunkaidőben foglalkozik a sporttal, a WWE egy szombati eseményén jelentette be, hogy utoljára a jövő évi WrestleManián lép majd kötelek közé. Cena, aki az elmúlt években színészként is sikereket ért el, a ringben állva közölte a döntését, amelyre a jelenlévők vegyes reakciókkal válaszoltak.

Cena beszédében említést tett arról, hogy több mint két évtizede van jelen a WWE világában, és ezalatt számos emlékezetes pillanatot élt meg, mind a sikerek, mind a nehézségek terén. Kifejtette, hogy a WWE továbbra is "a legmenőbb dolog" a környéken, és hogy a nehéz időkben is voltak, akik mellette álltak.

A jövőjével kapcsolatban Cena kijelentette, hogy bár jövőre még vállal néhány fellépést, nem tervezi, hogy fizikálisan részt vegyen a műsorokban, például vendégbíróként vagy bármilyen más szerepben. A 47 éves sztár hangsúlyozta, hogy rajongóként és szószólóként fogja támogatni a WWE-t.