Vanessa Hudgens kiakadt a lesifotósokra szülése után

Vanessa Hudgens és párja, Cole Tucker életük egyik legboldogabb időszakát élik, hiszen nemrégiben világra jött az első közös gyermekük. Azonban a színésznő nem örülhetett felhőtlenül, mert lesifotósok várták őket a kórház bejáratánál, amikor távoztak a babával.

A High School Musical és a Karácsonyi cserebere című filmekből ismert sztár és párja, Cole Tucker a napokban üdvözölhették első közös gyermeküket. Hudgens azonban kiakadt, amiért a lesifotósok a kórház előtt leselkedtek rájuk, és így nem tudták úgy megosztani az örömhírt, ahogy szerették volna.

A 35 éves énekes-színésznő a közösségi oldalán egy korlátozott ideig elérhető történetben fejezte ki csalódottságát és nemtetszését:

"Csalódottak vagyunk, hogy a családunk magánéletét nem tisztelték és kihasználták ebben a nagyon különleges időszakban csak amiatt, hogy a média mohóságát valahogy csillapítsák. Mindezek ellenére anya, apa és a baba boldogok és egészségesek" – mondta Hudgens.

A színésznő szülés utáni első fotói a média mohóságának köszönhetően kerültek nyilvánosságra, ami tovább mélyítette a csalódottságát.