Szemét zúdult egy BMW-re a XX. kerületi felüljárón

A Budapesti Autósok által közzétett felvétel szerint egy teherautóról lezúduló sitt jellegű rakomány talált el egy BMW-t a XX. kerületben, a Méta utcai felüljárón.

A július 1-jén történt eset során a konténerszállító teherautó, amely a XIX. kerület felől érkezett a XX. kerület felé, nem megfelelően rögzített és letakart rakományával haladt át az M5-ös autópálya fölött. Ebből következően több nagy darab hulladék is lezuhant a járműről.

A fedélzeti kamerás videó tanúsága szerint a balesetet követően egy szembejövő fekete BMW-t ért találat, amelyet a konténerből kieső nagy darab sitt jellegű rakomány talált el. Bár személyi sérülés nem történt, az autóban jelentős anyagi kár keletkezett.

Az eset rávilágít a megfelelő rakományrögzítés fontosságára, hiszen a felvétel alapján akár súlyos baleset is bekövetkezhetett volna. A Budapesti Autósok a közelmúltban több ijesztő felvételt is megosztott, köztük arról a kamionról, amelyik pillanatok alatt vált irányíthatatlanná durrdefektet következtében. A félelmetes jelenetet egy másik cikkükben találhatják meg.