Osvárt Andrea újra szerelmes

Ismét rátalált a szerelem Osvárt Andreára, aki egy rejtélyes, bécsi kötődésű férfival osztja meg életét.

Osvárt Andrea, az Olaszországban is ismert színésznő, újra szerelmes. Hat évvel ezelőtti olasz párjától, Robertótól való szakítása után egy magyar üzletemberrel találta meg a boldogságot, de ez a kapcsolat is két év után véget ért. Azóta Andrea féltve őrizte magánéletét, most azonban úgy tűnik, újra foglalt a szíve. Egy televíziós műsorban, a MakeUp/Down című saját műsorában, Lilu kérdezte őt, ahol mesélt arról, hogy új párja bécsi kötődésű, és emiatt gyakran ingáznak oda-vissza. Andrea szerint ez a távolság nem jelent akadályt, hiszen autóval és vonattal is könnyen megközelíthető a város.

A színésznő elárulta, hogy bár beszél németül, egyelőre nem tervezi, hogy Ausztriában is castingokra járjon, de a jövőben ez sem kizárt. Jelenleg egy új szakaszban van az életében, amelyben újra képzi magát és iskolába jár, de ennek részleteiről egyelőre nem kíván beszélni. Osvárt Andrea korábban beszélt arról is, hogy a négy évvel ezelőtti szakítását nehezen élte meg, de úgy érezte, hogy a lépés elkerülhetetlen volt. Úgy véli, hogy időben lépett, mivel egy kapcsolatban nem szabad önmagunkat elnyomni és a másikat előtérbe helyezni, mert ez önpusztító folyamathoz vezethet.

Mostanában nem szerepel sokat a nyilvánosságban, de ez neki pont jó így – mondta el egy friss interjúban. Három éve, amikor intenzívebben kezdték foglalkoztatni a közügyek, bekapcsolódott a II. kerület várostervezési programjába, és akkor azt mondta, nem tervez újra külföldre költözni.