Egy kutya és egy őzgida megható barátsága

Mint egy igazi mese, egy golden retriever és egy őzgida különleges kapcsolatát örökítették meg videón. Sadie, a kutya és gazdája, Kayla egy sétán találkoztak egy őzgidával, és az események váratlan fordulatot vettek.

Kayla Pumpelly, a 30 éves farmer és kutyája, Sadie éppen sétáltak, amikor egy váratlan találkozás történt: egy őzgida bukkant fel előttük. Kayla nem tudta, mi fog történni, de a kutya ösztönösen reagált az új helyzetre. A gazda távolról figyelte az eseményeket és elővette a mobiltelefonját, hogy rögzítse a történteket. A videó, amelyet készített, gyorsan elterjedt a TikTokon, és milliókat varázsolt el a két állat közötti kapcsolat láttán.

Sadie óvatosan közelített az őzgidához, és izgatottan figyelte az új jövevényt. Senki sem számított arra, ami ezután következett: az őzike megpróbált szopni a kutya cicijéből, mivel éhes volt. Sadie nemrég vált anyává, így még volt teje, és az őzgida tejet kapott tőle. A golden retriever anyai ösztönei még mindig erősek voltak, és Kayla büszkén mesélte a Newsweeknek adott interjújában, hogy az őzike így táplálékhoz jutott.

: TWN