Dobrády Ákos és a hároméves Bende Mór: az apaság hatása

Dobrády Ákos, a TNT együttes frontembere szerint az apaság jelentősen megváltoztatta őt, és már el tudja képzelni magát több gyermek édesapjaként.

Az idő gyorsan száll, Dobrády Ákos kisfia, Bende Mór már hároméves. Az énekes elmondása szerint készen áll arra, hogy bármit megtegyen gyermekéért, és nem titkolja, hogy párjával nyitottak a családbővítés gondolatára. Dobrády úgy érzi, az apaság pozitívan befolyásolta személyiségét, és segített csökkenteni énközpontúságát. Négy évvel ezelőtt találkozott jelenlegi párjával, és azóta a család és a gyermek sokat tanított neki. Az énekes szerint az önzőség leküzdése nem megy egyik napról a másikra, de őszintén dolgozik rajta, és van önreflexiója. Ezt a TV2 Mokka című műsorában fejtette ki nemrég.

Dobrády Ákos elárulta, hogy hasonlóan állnak a családbővítéshez, mint amikor Bende érkezett: ha a sors úgy hozza, és jön a kistesó, akkor fogadni fogják. Elgondolkodnak azon, hogyan lehetne menedzselni az életet több gyermekkel, és ő maga képesnek látja magát két-, háromgyermekes apaként is. Az énekes egy személyes példát is megosztott arról, hogy milyen áldozatokra képes a gyermekéért: egy fontos EB-mérkőzés alatt, amikor már készen állt a meccsnézésre, fia határozott kérése miatt feladta a terveit, és vele maradt. Dobrády Ákos jövőre tölti be az ötvenedik életévét, de úgy tűnik, az apaság új kihívásai és örömei továbbra is motiválják.