Take That: 30 év után Magyarországon

A '90-es évek ikonikus fiúzenekara, a Take That először adott koncertet Magyarországon, és ezzel teltházat vonzott a Budapest Parkba. Az eseményen egy másik meglepetés is érte a rajongókat: az FLM, egy legendás magyar popduó, 28 év után újra együtt lépett színpadra.

A Take That tagjai, Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen csütörtökön mutatták meg, hogy még mindig képesek felejthetetlen bulit csapni. A Budapest Parkban megrendezett koncerten a trió először lépett fel Magyarországon, és az RTL Fókusz riportja szerint a rajongók nem csalódtak az előadásban.

A koncerten nem csak magyar rajongók, hanem külföldről érkezők is részt vettek, többek között Romániából érkezők is, akik nem akartak lemaradni a nagy eseményről.

Az FLM újra együtt

Az este további meglepetése az volt, hogy az FLM, Császár Előd és Hoffer Dani, 28 év után ismét együtt lépett fel, mint a Take That előzenekara. A két zenész, akik majdnem 20 éve nem találkoztak, a koncert kapcsán újra összehozta a sors. Hoffer Dani elmondása szerint, bár sokáig nem futottak össze, nem tartott sokáig a harag közöttük.

Az FLM slágereivel szintén hatalmas bulit csinált, és ezzel emlékezetessé tették az estét a rajongók számára.