Veszprémi késelés: nő szúrt meg egy hajléktalant

Egy 37 éves nő többször megszúrt egy hajléktalan férfit Veszprémben, miután a férfi rendszeresen szexuális ajánlatokkal zaklatta őt. A veszprémi nőt, aki egy baráti társasággal italozott a város külterületén, a hajléktalan férfi többször is megpróbálta zaklatni. Hiába kérte, hogy hagyja békén, a férfi tovább folytatta a zaklatást, mire az asszony felkapott egy kést a földről és megkéselte az áldozatot.

A gyanúsítottat otthonában fogták el, és részeg állapotban elkövetett késeléssel vádolják. Az esetet követően a sérült férfit szerda reggel találták meg, és súlyos, de stabil állapotban szállították a sürgősségi osztályra.

Az RTL Híradó beszámolója szerint a rendőrség szóvivője, Bartók Judit elmondta: „9-kor érkezett bejelentés arról, hogy az egyik veszprémi társasház partoldalában találtak egy sérült személyt. A járőrök a férfit igazoltatták, aki elmondta, hogy előző este összeszólalkozott ismerősével, aki több alkalommal megszúrta őt”.

A vádlott azzal indokolta tettét, hogy az áldozat folyamatosan szexuális ajánlatokat tett neki, és nem hagyta abba a zaklatást, annak ellenére sem, hogy többször is nemet mondott. Az ideges nő végül a földön lévő késsel többször megszúrta a férfit.

A büntetett előéletű késelőt letartóztatták, azonban a döntés ellen fellebbeztek.