Azahriah koncertje és a közlekedési tanácsok Diósgyőrben

Azahriah, a népszerű előadó, a nyári szezonban sem pihen, számos hazai és nemzetközi koncerttel készül a rajongók számára. Diósgyőr városában is színpadra lép július 6-án, ahol a polgárőrség már előre figyelmezteti a koncertre érkezőket: a parkolóhelyek korlátozott száma miatt érdemes tömegközlekedést választani.

Azahriah fellépései iránti érdeklődés nem csupán hazánkban, hanem külföldön is jelentős, a jegyek gyorsan fogynak a koncertjeire. A miskolci polgárőrség a Diósgyőrben megrendezésre kerülő koncert kapcsán arra kéri az érkezőket, hogy lehetőség szerint ne autóval érkezzenek. Azt javasolják, hogy az MVK járataival, az 1-es busszal vagy 1-es villamossal utazzanak, melyekkel a Diósgyőr Városközpontig lehet eljutni, onnan pedig rövid sétával elérhető a koncert helyszíne, a Lovagi Tornák tere.

Az idei évben Azahriah nem csak hazai, hanem európai turnéra is indul. Koncertjein számos helyszínen lép fel, így a rajongók Barcelonában, Bécsben, Amszterdamban, Londonban, Párizsban és más városokban is élvezhetik a művész előadását. A turné részleteiről további információkat a hivatalos oldalon találhatnak az érdeklődők.