"Családtagként tekintünk rájuk!" - segítségre szorul 64 kutya a Csalódott Állatok Csodálatos Otthonában

A Blikk Szív videósorozatának legújabb részében a Csalódott Állatok Csodálatos Otthona Alapítvány munkáját mutatják be, ahol 64 kutya várja szerető gazdáját Mályiban, Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében.

A Csalódott Állatok Csodálatos Otthona Alapítványt Siroki Éva és párja hozta létre, és az alapítvány óta már közel 130 kutyus talált új otthonra, köztük Bay Éva volt bemondónő kedvence, Zsófi is, aki már három éve él gazdájával. Éva elnök asszony szerint sokan dicsérik és szeretik az alapítvány által végzett munkát.

A menhely fenntartása azonban jelentős anyagi terhet jelent az alapítvány számára, hiszen a kutyák ellátása - eledel, orvosi kezelés, játékok - havonta akár 3-4 millió forintba is kerülhet. Korábban Éva még bankhitelt is felvett, hogy a kutyák ne maradjanak élelem nélkül.

A Blikk Szív videósorozatában bemutatott alapítvány ritkán kér pénzügyi támogatást, de minden segítségnek örülnek. Ha lehetősége van rá, a Csalódott Állatok Csodás Otthona Alapítvány a következő számlaszámon fogadja a támogatásokat: 11734004-21339105.

A videósorozat további epizódjait a Blikk TV YouTube csatornáján lehet megtekinteni.