50 éves, de még mindig elkérik a személyijét, ha cigarettát vesz

Egy 50 éves kétgyermekes anyuka, Abbi Franklin, aki nemrég ünnepelte fél évszázados születésnapját, hihetetlenül boldog volt, amikor egy eladó elkérte a személyi igazolványát cigarettavásárláskor.

Abbi Franklin, az angliai Guildfordból származó két lány édesanyja, aki 17, illetve 23 éves korúak, márciusban töltötte be az 50. életévét. Az eset, amikor az eladó azonosítást kért tőle, annyira meglepte, hogy egy egész héten át euforikus állapotban volt.

Az anyuka elmondása szerint nehezen viselte az 50. születésnapját, de az eladó által kért igazolvány kérése felvidította. Franklin általában nem szokta magával hordani a személyijét, de szerencsére ezen a napon nála volt, így tudta igazolni életkorát.

A meglepetés után Franklin egy hétig a fellegekben járt, és a történteket megosztotta barátaival, családtagjaival. "Szuper volt – a legjobb napom! Egész héten ugráltam emiatt!" – nyilatkozta izgatottan.

Franklin fiatalos megjelenését divatos öltözködése, alapos bőr- és hajápolása, valamint a szempillahosszabbítók és piercingek használata is erősíti. Általában senki sem találja el a valódi korát, eddig legfeljebb 35 évesnek nézték, így nem meglepő, hogy különlegesnek érezte magát, amikor az eladó korának igazolását kérte.