„RéKapitány és Lara Croft” – Schobert Norbi mesterséges intelligencia által készített képet posztolt feleségéről és lányáról

Schobert Norbi egy meglepő bejegyzéssel jelentkezett szerda este az Instagramon, ahol mesterséges intelligencia segítségével készített képeket osztott meg feleségéről, Rubint Rékáról és lányáról, Schobert Laráról. A képeken a család női tagjai űrpáncélban láthatók, mintha csak egy sci-fi film szereplői lennének. Norbi és Zalán ezúttal nem szerepeltek a posztban.

A fitneszedző és üzletember a képek mellé csupán annyit fűzött hozzá:

RéKapitány és Lara Croft

A bejegyzésben található képeken lapozni lehet, így több fotó is megtekinthető az Instagramon keresztül. Schobert Norbi (@schobert_norbi_official) által megosztott bejegyzésben a családtagok új, különleges megjelenését csodálhatják meg a követők. A Schobert család azonban nem egy holdra szállást tervez, hanem csak a mesterséges intelligencia keze van a dologban.

A fitneszguru felesége, Réka nemrég ünnepelte 46. születésnapját, aminek alkalmából Norbi meghatóan fogalmazta meg érzéseit a közösen töltött elmúlt évtizedekkel kapcsolatban, és egy gyönyörű utazással lepte meg imádott nejét, aki így születésnapja reggelén a tengerparton ébredhetett.