Tizennyolc év után tér vissza egy X-men a Deadpool & Rozsomákban

Aaron Stanford, aki legutóbb 2006-ban öltötte magára Pyro szerepét az X-men filmekben, most a Deadpool & Rozsomák című filmben tér vissza, számos más klasszikus karakter mellett. A rajongók és a szakértők egyaránt nagy várakozással tekintenek a Hugh Jackman visszatérésével népszerűsített harmadik Deadpool film elé, amelyet a nyár és az MCU megmentőjeként emlegetnek.

Aaron Stanford a Deadpool & Rozsomák hivatalos előzetesében tűnt fel, mint John Allerdyce, más néven Pyro, ami nagy örömöt okozott a rajongóknak. Stanford először a 2003-as X-Men 2-ben alakította a mutánst, majd a 2006-os X-Men: Az ellenállás vége-ben ismét megformálta a karaktert. Most, 18 év után tér vissza a vászonra, és elmondása szerint „nagyon elégedett” az eredménnyel.

Stanford az Entertainment Weeklynek adott interjújában elárulta, hogy mennyire boldog volt, hogy végre hivatalos jelmezt kapott a szerephez. "Az X-Men 2-ben Pyro Xavier professzor mutánsiskolájában kezd, és a film felében pizsamában vagyok. Soha nem kaptam meg azt a menő bőr, taktikai öltönyt, amit az összes X-Men visel. Szóval az, hogy most egy rendes szuperhősjelmezben voltam, ami valójában magából a képregényből származik, nagyon király volt" – mesélte lelkesen.

Shawn Levy, a Deadpool & Rozsomák rendezője az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy bár a film tele lesz cameo-kkal, fontos volt számukra, hogy ezek ne vonják el a figyelmet a film történetéről. "Rengeteg karakter van. Az internetet elárasztják a pletykák a rengeteg cameóról, ami a filmben van. Néhány pletyka igaz, néhány pedig teljesen téves" – mondta titokzatosan Levy.

Stanford mellett Tyler Mane is visszatér az X-Men szereplők közé, aki Kardfogút alakította az eredeti X-Men filmben 2000-ben. A Deadpool & Rozsomák egyik előzetese megerősítette, hogy Hugh Jackman Rozsomákja a film egy pontján összecsap majd Kardfogúval.

A Deadpool & Rozsomák július 25-én kerül a magyar mozikba.