Pink borai pillanatok alatt elfogytak

Alecia Moore, ismertebb nevén Pink, aki nem csak énekesnőként, hanem szőlőtermesztőként és borkészítőként is sikereket ér el, 2018. november 26-án kínálta fel online eladásra borait, és már a következő napra minden palack gazdára talált.

Az énekesnő 2008 környékén kezdett el foglalkozni a szőlőtermesztéssel és a borkészítéssel, és már korábban is érdeklődött az organikus gazdálkodás iránt. A Two Wolves bormárkát Pink olyan elhivatottsággal alapította meg, hogy az Instagramon megosztott bejegyzésében azt írta, legszívesebben név nélkül adta volna ki a borait, mert úgy gondolja, azok önmagukban is megállják a helyüket.

A Two Wolves borok nem tartoznak a legolcsóbb kategóriába, a palackok ára 60 dollártól (16 800 forint) 90 dollárig (25 200 forint) terjedt. A kínálatban szerepelt a 2015-ös cabernet sauvignon, amely 21 hónapig érlelődött hordóban, valamint a cabernet franc, amelynek szőlőtőkéit 2010-ben ültették, és amely 95% cabernet franc és 5% cabernet sauvignon házasításával készült.

Pink különösen büszke lehet a Petit Verdot-ra, amelybe 2014-ben első szüretelésekor azonnal beleszeretett. Annak ellenére, hogy sokan úgy vélték, ez a szőlőfajta csak házasításra alkalmas, az énekesnő 21 hónapos új és használt hordós érlelés után ebből a borból palackoztatta a legtöbbet.