Miller Dávid véleménye az X-Faktor új mentorairól

Egy év szünet után ismét Miller Dávid lesz az X-Faktor műsorvezetője, aki megosztotta gondolatait az új mentorokról: Gáspár Laci mellett Majka, Tóth Andi és Valkusz Milán csatlakozik a csapathoz.

Az RTL Klub tehetségkutató műsora, az X-Faktor új évadával tér vissza a képernyőkre, ahol a korábbi mentorok közül csak Gáspár Laci marad, mellé pedig új arcok csatlakoznak: Majka, Tóth Andi és Valkusz Milán. Miller Dávid, aki ismét a műsorvezetői székbe ül, elárulta véleményét az új mentorokról. Gáspár Lacival együtt ők a "legöregebb motorosok" a műsorban. Majkát nagyon szereti és profinak tartja, aki pontosan tudja, hogyan kell kezelni a különböző helyzeteket és embereket. Valkusz Milánt vagány és valid csávónak nevezte, és reméli, hogy sokan nézik majd a műsort miatta. Tóth Andival korábban egy színházi projektben dolgozott együtt, és bár őt a legjobban ismeri a mentorok közül, megosztó személyiségnek tartja, de elismeri, hogy az egyik legnépszerűbb női előadó Magyarországon.

Miller Dávid idén visszatér az RTL képernyőjére az X-Faktorban, ismét műsorvezetői pozícióban. Elmondása szerint hatalmas kihívás ez a feladat, ugyanis habár a pozíció ugyanaz, a versenyzők mindig változnak, és épp ezért ez a munka sosem lehet monoton. A zsűri tagjairól sem félt elmondani a véleményét. "Igazából a szerepkör az ugyanaz, még ennyi év után is, de a feladat az mindig változik, mert egyszerűen minden egyes ember, aki bejön, az más, és minden egyes ember, aki más az valami mást igényel tőled. Nem tudsz ugyanúgy megszólítani két különböző embert, nem tudsz ugyanúgy beszélgetni két különböző családdal. Ebben a munkában pont az az izgalmas, hogy 10-15 percenként kell változtatnod a saját energiáidat és azt, hogy hogy állsz hozzá ahhoz, aki bejön hozzád" - fejtette ki Miller Dávid.