Harsányi Levente kiakadt az Eb-meccsek után

A műsorvezető, Harsányi Levente a közösségi médiában fejezte ki csalódottságát a Franciaország-Belgium és a Portugália-Szlovénia Európa-bajnoki mérkőzések után, viccbajnokságnak nevezve az eseményeket.

A 24.hu korábban beszámolt arról, hogy Harsányi Levente már a Georgia-Portugália mérkőzés után is csalódottan nyilatkozott. Instagram-posztjában azt írta, elveszett az igazság, és már nem is érdekli a többi meccs.

A műsorvezető nemrégiben újra megosztotta véleményét az Instagram-történetében, ahol a Franciaország-Belgium és a Portugália-Szlovénia meccsek eredményeit kommentálta. Harsányi szerint a belgák szégyellhetik magukat a látottak miatt, és úgy érezte, Anglia és Olaszország után további két csapat is alibi játékot játszott.

A Franciaország-Belgium meccs kapcsán Harsányi kifejtette, hogy a francia továbbjutás egy tizenegyes és két öngól segítségével jött létre, ami számára elfogadhatatlan.

A portugál-szlovén mérkőzés után is hasonlóan kritikus hangot ütött meg, kijelentve, hogy nincs igazság, és Portugália játéka ellenére is ők jutottak tovább, ami számára a viccbajnokság kategóriájába tartozik. Harsányi végül gratulált Szlovéniának, és kifejezte reményét, hogy Ausztria nyerje meg a bajnokságot.