Varga Judit asztalosként kezd új életet

Varga Judit, az egykori igazságügyi miniszter, aki a kegyelmi botrány következtében távozott posztjáról, új életet kezdett: asztalos céget alapított Windisch Lászlóval. A politikát gyermekkori álmának, az asztalosságnak szentelő Varga Judit egy éves képzésre iratkozott be, és márciusban elárulta, hogy mindig is ez volt az álma, a politika csupán egy állomás volt számára.

Az asztalosiparban a minőségi termékekért, mint például egy konyhabútorért, milliós összegeket kell fizetni, de ezek a bútorok általában magasabb minőséget és egyediséget képviselnek a bútoráruházak késztermékeihez képest. Varga Judit és új társa által gyártott bútorok is valószínűleg ezt a prémium kategóriát célozzák meg.

Az asztalosság mestersége a kézzelfogható, szép dolgok létrehozásának örömét nyújtja, és Varga Judit is ezt a varázslatot szeretné megvalósítani a fa megmunkálásával. A kérdés, hogy az emberek szeretnének-e konyhabútort készíttetni az egykori igazságügyi miniszterrel, egyelőre nyitott, a válaszokat egy szavazás keretében várják délután 17 óráig.