Schadl György balatoni luxusnyaralójának titkai

Siófokon, a Balaton partján található egy impozáns villa, amely Schadl György, a bírósági végrehajtók korrupcióval vádolt volt elnökének tulajdonában áll. A luxusnyaraló már három éve üresen áll, és saját partszakasszal rendelkezik.

A Balaton szelíd hullámzása és a szikrázó napsütés Siófokon egy különleges ingatlant ölel körül. A strandolók hada mellett magasodó villa nem csak méretével, hanem remek ízlésével is kiemelkedik a környezetéből. Az átépítés illata még érződik, azonban az utolsó pillanatban a munkálatok félbeszakadtak, és a csengő helyén csupán egy drót lóg, ami arra utal, hogy valószínűleg egy kamera kerül majd oda.

A három éve üresen álló ingatlan Schadl György nevéhez fűződik, aki nem csak a luxusnyaraló miatt került a figyelem középpontjába, hanem mert a villa ügyében is vádolják vesztegetéssel. A villa értékét alsó hangon 180-200 millió forintra becsülik. A nyaraló nem csak a magával ragadó panorámájával, hanem a benne található medencével, pezsgőfürdővel és napelemekkel is büszkélkedhet. A saját partszakasz pedig még inkább növeli az ingatlan értékét és vonzerejét.