Tömegkarambol és viharos időjárás az M1-M7-es autópályán

Ma délután három személyautó és egy kisteherautó ütközött össze az M1-M7-es autópálya kivezető szakaszán, a 9-es kilométerszelvény környékén, melyet a viharos időjárás is nehezített.

A Katasztrófavédelem jelentése szerint a baleset helyszínére a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik a járművek áramtalanítását végzik. A heves esőzés miatt több helyen is járhatatlanná vált a 11-es főút Budakalász és Tahitótfalu között, illetve rengeteg hordalék nehezíti a közlekedést Leányfalu és Tahitótfalu között is – közölte az Útinform.

A forgalom jelenleg csak egy sávon halad az érintett szakaszon az M1-M7-es autópályán, ami jelentős torlódást okoz az arra utazóknak. Az M1-M7-es autópálya közös kivezető szakaszán is lassan halad a forgalom, itt a baleset miatt alakult ki torlódás.

A 3-as főúton, Gödöllő térségében összeütközött három személyautó, ahol a 30-as km-nél félpályán halad a forgalom. Az Útinform arra kéri az autósokat, hogy kerüljék el az M1-M7 kivezetőt és a 11-es főutat, valamint fokozott óvatossággal közlekedjenek az esős időjárás miatt.