Pataky Attila házasságának megpróbáltatásairól mesélt

Pataky Attila és felesége, Nyikovics Orsolya, akik idén ünneplik 15. házassági évfordulójukat, őszintén beszéltek kapcsolatuk próbatételeiről, beleértve a majdnem elhalasztott esküvőt és az énekes egészségügyi küzdelmeit.

Az EDDA énekese és felesége, Orsi kapcsolata nem volt szerelem első látásra; évekig tartott, míg közelebb kerültek egymáshoz. Attila a koncertjeiken gyakran megforduló Orsit ismerte meg, de csak később alakult ki közöttük komoly kapcsolat. Az alsóörsi motorosfesztiválon találkoztak újra 2009-ben, ahol Attila nem zenélt, és ez adott lehetőséget a közeledésre.

A kapcsolat lassan, de biztosan épült, öt év társkapcsolat után döntöttek az összeházasodás mellett. Orsi hosszú ideig ingázott Attila otthona és Veszprém között, de a találkozásaik gyakorisága fokozatosan nőtt, és egyre több időt töltöttek együtt.

Attila korábban nem tervezett esküvőt, hiszen már kétszer nősült, de végül úgy döntött, megkéri Orsi kezét, amikor látta, hogy ismerősei sorra házasodnak.

Majdnem elmaradt az esküvő

Az esküvőt 2014 októberében tartották meg, de a tervezés során nehézségekbe ütköztek. Attila édesanyjának halála után felmerült az esemény elhalasztásának gondolata, de végül úgy döntöttek, az édesanya emlékére megtartják az esküvőt, és az asztalon az ő fényképével és egy pohár borral koccintottak.

Az esküvő után Attila egészségügyi problémái jelentek meg, rákot diagnosztizáltak nála. Orsi szerint Attila érzelmes és vehemens természete, valamint a ki nem mondott dolgok felhalmozódása vezethetett a betegség kialakulásához. Az énekes felesége mellett állt a nehézségek ellenére is, és mindketten jól viselték a helyzetet.

Attila hálásnak érzi magát, hogy olyan társ mellett élhet, akivel a legkisebb és a legnagyobb dolgoknak is örülhetnek együtt, és ezáltal áldottnak érzi magát felesége mellett.

: Pataky Attila és felesége, Nyikovics Orsolya a Hot magazinnak adott interjúban beszéltek házasságukról.