Gregor Bernadett: "Elég jól sikerültek a gyerekeim"

Gregor Bernadett a Story magazinnak adott interjújában beszélt gyerekeiről és arról, hogy anyaként hogyan látja őket. A színésznő elmondta, hogy bár hibákat követett el és következetlen volt, mégis úgy érzi, hogy gyermekei jól sikerültek.

Gregor Bernadett szerint nem nevelte, hanem inkább csak terelgette a fiait. Elárulta, hogy amikor a gyerekei lógni akartak az iskolából, ő maga volt a cinkostársuk. Kiemelte, hogy nem szereti a nevelés szót, és inkább csak irányította őket, különösen az első fiát, Bencét.

A színésznő 23 éves korában vált édesanyává, és saját bevallása szerint akkor még éretlen volt, és csak tanulta az anyaság és a családi élet rejtelmeit. Gregor Bernadett meghatódottan mesélt arról, hogy milyen érzés, amikor a 18 éves fia megöleli és hálásnak mutatkozik azért az életért, amit neki és testvérének megadott.

Az interjúban Gregor Bernadett azt is elmondta, hogy 50. születésnapján arra kérte a családját, hogy egyedül tölthesse az időt a bálványosi házában. Ott a természetben ülve hálaérzettel töltötte el, hogy jól van és ott lehet. Jelenleg nem érzi úgy, hogy az életét másvalakivel megosztaná, de ha egyszer úgy érzi majd, hogy szeretné, akkor nyitott szemmel fogja járni a világot. Hozzátette, hogy a társas kapcsolataiban sosem volt igazán önmaga, és a jelenlegi függetlenségét és szabadságát nem cserélné el semmire.

Az 52 éves Gregor Bernadett büszkén vállalja korát, és úgy érzi, egész életében erre a függetlenségre és szabadságra várt. A két évvel ezelőtti, ötvenedik születésnapja vízválasztó volt számára, de azóta megszokta az ötvenkettőt is. Negyvenévesen még „kis csitri” volt, de ereje teljében lévő édesanya is. Megfordult a fejében, hogy két fia mellé még jó lenne egy kislány, de erről végül letett. Későn érő típusnak tartja magát, de az évek során végre egy kicsit lehiggadt.

Gregor Bernadett a fiatalabb éveiről is mesélt, amikor 18 évesen egyedül felköltözött Budapestre, és a színművészetin töltött időszakot élete négy legnehezebb évének nevezte. Emlékezett egy olyan tanárra is, aki összetörte a diákok törékeny lelkét, ami miatt ő teljesen begörcsölt.

A színésznő – akinek most önálló zenés estje van Karády Katalin dalaival – azt is felfedte, hogy eleinte nem mert énekelni, és még most is izgul a színpadra lépés előtt. Édesapja, a világhírű operaénekes Gregor József azt tanácsolta neki, ha egyszer úgy menne fel a színpadra, hogy nem lámpalázas, abbahagyná a szakmát. Tizennyolc évvel édesapja halála után is nagyon hiányzik neki, és nehezen élte meg az édesanyja elvesztését is, hiszen akkor huszonöt éves volt, egy pici gyerekkel.

Gregor Bernadett pár évvel ezelőtt a Somogy vármegyei Bálványoson vett magának házat, hogy kicsit kiszabaduljon a nyüzsgésből. Szeret egyedül lenni és ilyenkor a két kutyájával szokott lemenni a Balatonhoz közeli községbe. Nem szeret strandolni, így nem jár a tóhoz, illetve a wellness sem az ő műfaja. Amikor a gyerekek kicsik voltak, mint egy jó anyuka, természetesen vitte őket, de már nagyok, és az efféle fürdőzést elintézik egyedül vagy a barátnőjükkel.