Kökény Attila és felesége albérletbe költöztek

Kökény Attila és párja, Aranka egy kisebb otthonba szeretnének költözni, de az álmaik háza még jelentős felújítást igényel. Emiatt ideiglenesen albérletbe kényszerültek, ami sajnos azt is jelenti, hogy kevesebbet láthatják az unokáikat.

Kökény Attila és felesége, Aranka úgy döntöttek, hogy kisebb otthonba költöznek, mivel a gyerekeik már kirepültek a családi fészekből. Az énekes elárulta, hogy bár gyorsan találtak vevőt a nagy házra, nem volt könnyű új otthont találni. "Ugyan, hamar rábukkantunk az ’igazira’, álmaink otthonára, amire rögvest le is csaptunk, de mivel egy öreg házról van szó, ami nem kis felújításra szorul, tudtuk, még legalább fél évig nem fogunk tudni beköltözni. Tehát jelenleg albérletben élünk, és ez – jobb esetben – szeptemberig így is marad. De a karácsonyt már biztosan az új otthonunkban töltjük" – mesélte Kökény Attila.

A költözés és a felújítás okozta stressz már megviseli az énekest. "A hátam közepére kívánom ezt a költözést, a tatarozást, meg az ezzel járó stresszt... Legalábbis ezt mondogatom magamnak, amikor egy másik lakásba járok át zuhanyozni, mert az albérletünkben egyszer csak elmegy a víz…" – osztotta meg tapasztalatait. Kökény Attila szerint az albérlet kicsi mérete miatt az unokáik sem tudnak gyakran átjönni, ezért ők látogatják a gyerekeiket, ami nem ugyanaz, mint otthon a közös időtöltés.

A házfelújítás során Kökény Attila felesége, Aranka választja ki a részleteket, az énekes pedig beleegyezik. "Aranka kiválasztja, én meg rábólintok. És hát neki vannak igényei… De én is úgy vagyok vele, ha már egyszer nekiláttunk, akkor legyen is olyan, ami a mi kényelmünket szolgálja akár évtizedeken át" – mondta az énekes. Kökény Attila hangsúlyozta, hogy nem luxusdolgokról van szó, csupán egy szép otthonról és kerttel, amihez két hálószoba és egy nagy nappali is tartozik, ahol a család és az unokák is elférnek majd.