"Amikor bemegyek a dohányboltba elkérik a személyi igazolványomat" - Osváth Zsolt 21 kilót fogyott

Osváth Zsolt, a ZSHOW Time YouTube-csatorna vezetője, jelentős, 21 kilós fogyáson esett át, ami teljes életmód- és stílusváltással járt együtt. A változásoknak köszönhetően sokan már nem ismerik fel az utcán, amihez hozzájárult a szakállának eltüntetése és új hajszíne is.

Osváth Zsolti nemrégiben nyitotta meg a Nagyi Lángos nevű éttermét, de a lángosokat igyekszik kerülni, mivel azok nem illeszkednek új étrendjébe. Ennek ellenére néha enged a kísértésnek, és megkóstolja a magyarok kedvenc ételét. A tartalomgyártó hangsúlyozza, hogy a fogyásához nem használt semmilyen tiltott szert, csupán dietetikus, edző és szakértők segítségével érte el a látványos eredményt.

A 32 éves influenszer naponta kétszer edz, Molnár Dániel személyi edző segítségével, akivel már három éve dolgozik együtt, és akihez már barátként is fordul. Osváth Zsolt hangsúlyozza, hogy az edző nélküli edzés nem ajánlott azoknak, akik hasonlóan beállítottságúak, mint ő.

Az utóbbi időben nemcsak a súlyfeleslegtől szabadult meg, hanem stílust is váltott: új hajszínt és szemüveget választott, és leborotválta a szakállát. Az új külsőt sokan dicsérik, és Zsolti élvezi, hogy néha még a személyi igazolványát is elkérik. A szemüveg viselését egy szemhéjmozgató izom elernyedése miatt kezdte el, amely miatt az egyik szeme kisebbnek tűnt a másiknál.

Osváth Zsoltot nemrégiben David Pressman, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete sem ismerte fel, ami jól mutatja, mennyire megváltozott a megjelenése. A tartalomgyártó élvezi az emberek meglepetését és azt, hogy új külsőjével újra felismerhetetlen lett sokak számára.

A fogyás és a stílusváltás mellett Zsolti egy régi álmát is valóra váltotta, amikor megnyitotta a Nagyi Lángos nevű éttermét. Az étterem sikere óriási, és a nyitás óta töretlen, ami miatt már új munkaerőt is keresnek. A közeljövőben tervezik egy food truck elindítását is, amellyel az ország nagyobb fesztiváljain is megjelennek majd.

Osváth Zsolt szerint a fogyás és az életmódváltás első lépése az elhatározás, és bárki képes erre, ha igazán akarja. Ő maga is sok tanácsot kapott, de hangsúlyozza, hogy mindenki más és más, így nincs egyetlen biztos recept a sikerre.