Berki Mazsi és párja, Zoltán kapcsolata

Berki Mazsi influenszer és párja, Zoltán, együtt nevelik Berki Mazsi két és fél éves kislányát, Berki Emmát. A közös gyermekvállalás is téma volt már közöttük.

Berki Mazsi elárulta a Borsnak, hogy párja, Zoltán nyolchónapos kora óta ismeri Emmát, és a kislány már apaként tekint rá. Időnként még "apának" is szólítja Zolit, ami Mazsi szerint bonyolult helyzetet teremt, mivel Zoli nem Emma biológiai édesapja. Berki Mazsi hangsúlyozta, hogy bár Zoli nem zavartatná magát ezen, őt igen, mivel szeretnék, ha tisztában lennének azzal, hogy nem egy hagyományos családi felállásban élnek.

A pár sok időt tölt együtt, és Zoltán aktívan részt vesz Emma nevelésében, gyakran elviszi és hozza haza a bölcsödéből. Berki Mazsi szerint Zoltán segítsége nem elvárás, hanem önzetlen támogatás a részéről.

Berki Mazsi és Zoltán szeretnének egy közös gyermeket, de jelenleg úgy érzik, még nem jött el az ideje ennek. Berki Mazsi azt is megosztotta, hogy bár örülnének egy közös gyermeknek, jelenleg élvezik az együtt töltött időt, és aggódnak, hogy esetleg kifuthatnak az időből a közös gyermekvállalásra.