Tinilányra támadt egy drogos a Köki Terminálnál

Veszélyes városrésszé vált a Köki Terminál és környéke, ahol egy drogbanda tartja rettegésben a kispestieket. Csütörtök éjjel egy tinédzser lányt támadtak meg, akihez a mentőket is hívni kellett.

A Metropol információi szerint a Köki Terminál környékét egy 5-6 fős drogbanda uralja, akik a 19. kerületi Lehel, Eötvös és Kosárfonó utcákban is megjelentek. A helyiek szerint a bandatagok gyakran a Köki Terminál közelében lévő füves területeken pihennek és fogyasztanak kábítószert.

A környékbeliek félelmükben élnek, és a tinilány elleni támadás csak tovább erősítette a biztonságukkal kapcsolatos aggodalmaikat. Egy szemtanú beszámolója szerint a lány éppen a barátját várta egy kínai bolt előtt, amikor a drogos hirtelen a falhoz lökte a fejét, majd elvette a táskáját és elmenekült a helyszínről.

A szemtanú azonnal mentőt hívott a sokkos állapotba került, síró lányhoz. – Látszott, hogy sokkos állapotba került a lány, szegény a fejét fogva bőgött! – mondta a szemtanú, aki még most is elborzasztva emlékszik vissza az eseményre. A rendőrség még nem reagált a lap megkeresésére az esettel kapcsolatban.

A Köki Terminál környékén történtek nem egyedülálló esetek, korábban már több budapesti helyszínen is hasonló problémákról számoltak be, mint az Örs vezér tere vagy a Nyugati pályaudvar környéke. A fővárosi helyzetek kapcsán a Fővárosi Önkormányzatot, az érintett kerületeket és a rendőrséget is megkeresték.