Pásztor Anna édeshármast ajánlott Bochkor Gábornak

Pásztor Anna, a Retro Rádió reggeli műsorának vendégeként, viccesen felajánlotta Bochkor Gábornak, hogy legyen közöttük édeshármas, de csak Bochkor barátnőjére való tekintettel.

Az énekesnő, Pásztor Anna a Retro Rádió reggeli műsorában viccesen felajánlotta Bochkor Gábornak, hogy legyen közöttük édeshármas, de hozzátette, hogy nem szeretne belerondítani a rádiós kapcsolatába, mivel már találkozott Bochkor barátnőjével. Pásztor a műsorban elmondta, hogy Bochkor még tartozik neki azért, mert egyetemre menet minden reggel őt kellett hallgatnia, és ezt a "tartozást" természetbeni fizetéssel szeretné megtéríteni.

Nekem még tartozol a diákéveimért, hogy téged kellett hallgatnom minden reggel egyetemre menet, és ezért az egyik lehetőség a természetben való fizetés. De mivel tiszteletben tartom a párkapcsolatod, hiszen volt is alkalmam találkozni a kedves hölggyel, ezért gondoltam nem rontanék bele, és legyen édeshármas – mondta Pásztor a műsorban.

Pásztor Anna a viccelődést folytatva azt is hozzáfűzte, hogy Bochkor állítólag egy tévét ígért neki, amit szintén szívesen elfogadna, akár az édeshármas mellett. Bochkor Gábor a felajánlásra nevetve csak annyit válaszolt, hogy mindenben benne van. Pásztor Anna a beszélgetést azzal zárta, hogy a műsor és az ő próbája után találkozzanak. Az énekesnő korábban is nyíltan beszélt a szexuális életéről, ezúttal azonban konkrét részletekbe nem bocsátkozott.