Köllő Babett nem lesz látható a TV2 őszi műsoraiban

Köllő Babett, a népszerű színésznő és műsorvezető, aki korábban több TV2-es produkcióban is megjelent, idén ősszel nem vállal szereplést a csatornánál. A döntését a pihenés választása motiválta, és bár a csatorna komplex csomagot kínált neki, ő mégis úgy döntött, hogy szünetet tart.

Köllő Babett, aki a Sztárban Sztár leszek! tehetségkutató zsűrijében és a Drágám, add az életed! műsorvezetőjeként is ismertté vált, megerősítette, hogy saját döntése volt a TV2 őszi műsoraitól való távolmaradás. A színésznő a story.hu-nak nyilatkozva elmondta, hogy a nézők ősszel nem láthatják majd, és hogy a pihenést részesítette előnyben, de ennél több részletet nem árult el.

A TV2 sajtóközleménye szerint a csatorna igen komplex csomagot kínált neki, amely meglepetésként érte kollégáit is. Köllő Babett táncos végzettsége miatt akár a Dancing with the Stars műsorban is szerepelhetett volna, de a Blikk szerint ez a lehetőség etikai okokból nem lett volna megfelelő a többi versenyzővel szemben, ami szintén befolyásolhatta döntését.

A TV2 ősszel új műsorokkal készül, de Köllő Babettet ezekben nem fogjuk látni. Pletykák szerint Liptai Claudia, aki a Sztárban Sztár legutóbbi évadának zsűritagja volt, a következő évadban is visszatérhet a csatornához.