Justin Timberlake visszatért a színpadra az őrizetbe vétele után

Justin Timberlake-et a hét elején vitték el a rendőrök ittas vezetés miatt, de a zenész pénteken már újra a színpadon állt és köszönetet mondott a rajongóinak.

Justin Timberlake-et hétfőn este ittas vezetés gyanúja miatt állították elő a New York állambeli Sag Harborban, azonban az incidens után nem sokkal, pénteken már ismét színpadra lépett. A chicagói United Centerben tartott koncertjén a közönségének mondott köszönetet, amit a rajongók megható pillanatnak éltek meg.

A zenész tekintete üveges volt, és bűzlött a piától, amikor a rendőrök megállították, miután áthajtott egy Stop-táblánál, és egy rendőr megállította. Timberlake leheletén erős alkoholszagot éreztek, szemei véreresek voltak, és a helyszíni józanságteszten sem szerepelt jól. Az alkoholszonda használatát pedig megtagadta. Az éjszakát börtönben töltötte, végül másnap reggel óvadék nélkül szabadlábra helyezték, és július 26-án kell majd bíróság elé állnia.

A pénteki koncerten Timberlake a Selfish című dalát adta elő, amely az új albumának, az Everything I Thought It Was-nak az első kislemeze. Habár szó szerint nem kért bocsánatot, és nem utalt közvetlenül az ittas vezetéses incidensre, a közönség szerint a gesztus így is őszinte volt. "Kemény hét volt. Tudom, hogy néha nehéz engem szeretni, de ti továbbra is szerettek engem, és én is szeretlek titeket" – mondta Timberlake péntek este a chicagói United Centerben a közönségnek.

Justin Timberlake jelenleg a Forget Tomorrow világkörüli turnéján vesz részt, amelynek keretében legújabb albumát népszerűsíti. A turné észak-amerikai szakasza július 9-ig tart, ezt követően július végétől szeptemberig Európában folytatódik, majd októberben ismét Észak-Amerikába tér vissza. A turné utolsó állomása december 20-án lesz Kansas Cityben. A tervek szerint a pénteki és szombati chicagói United Centerben tartott koncert után jövő héten még két show-t ad a New York-i Madison Square Gardenben.