Henry Cavill hamarosan apa lesz

Henry Cavill, a Vaják sorozat és a Superman sztárja bejelentette, hogy hamarosan csatlakozik az apák soraihoz. Az Instagramon tett bejegyzésében, apák napján, a színész izgatottan osztotta meg rajongóival, hogy hamarosan apa lesz.

Henry Cavill, aki a Vaják sorozatból és több hollywoodi filmből is ismert, izgalmas hírt osztott meg követőivel: hamarosan ő is apa lesz. A színész, aki eddig főként kigyúrt felsőtestével és sármjával hódította meg a női rajongókat, most a cuki apa szerepében is megmutathatja magát. Instagram bejegyzésében Cavill egy kis humorral is fűszerezte a bejelentést, jelezve, hogy a kiságyban nem párnák, hanem ragasztók és lapátok lesznek, hogy a kicsi már korán megismerkedhessen a Warhammer miniatűrökkel.

A színésznek azonban nem csak a családi élet terén vannak változások. Korábban beszámoltunk róla, hogy Cavill elhagyja a Vaják sorozatot a harmadik évad után. A Netflix 2022 októberében jelentette be, hogy a színész távozik, és helyét a tehetséges Liam Hemsworth veszi át Ríviai Geráltként. Cavill döntése sok rajongót meglepett és szomorított el, de a sorozat így is folytatódik Hemsworth főszereplésével.