Borízű hang #177: Gera Zoli lefocizza az észak-macedón könnyűipart

A Borízű hang legújabb epizódjában Gera Zoli és társai a magyar futballtól kezdve a hardcore zenei életig számos témát érintenek. A műsorban helyet kap a magyar futball aktuális helyzete, a könnyűipar, valamint a hardcore zenei élet fellendülése is.

A műsorvezetők viccesen kezelik a PR-címlistákra való felkerülést, és korrupciós ajánlatokat várnak a szerkesztőségben. Végh Antal a magyar futball betegségéről beszél, Orbán Viktor esélylatolgatásáról, és arról, hogy egy vallási vezető hogyan drukkol, miközben észak-macedón könnyűiparról is szó esik.

A Szoboszlai és Gera közötti vita is terítékre kerül, ahol a felek karrierútját vetik össze. A műsorban említésre kerülnek a "bullshitedzők" és az igazi edzők, valamint helyreigazításra kerül sor Gönczy Gergő bajuszával kapcsolatban, továbbá a vadon talált gyümölcsök, mint a szeder és az eperfa, és az ornitológusok a madarak szaglásáról szóló megfigyeléseiket is megosztják.

A hardcore zenei élet fellendüléséről is beszámolnak, kiemelve a Dürer Kertben megrendezett koncerteket, ahol olyan nevek léptek fel, mint a Hatebreed, az Agnostic Front és a Crowbar. Vinnie Stigma, az öreg digó, és a Crucified eredeti verziója is szóba kerül, valamint a kanadai neo-oi! zenei irányzat képviselője, a Home Front.

A műsorban Winkler Róbert korai keléséről, Uj Péter és Bede Márton szokásairól, valamint a Népszigeten és Budaörsön érzett délkelet-ázsiai illatokról is esik szó. Erdős Péter újraértékelése mellett a holokauszt túlélésének szerencsefaktorát is megemlítik, de a CPG-t nem értékelik át.

A műsor végén Pottyondy Edina, mint Magyar Péter anyukája kerül említésre, és Dobrev Klára intenzív nyilatkozatát is megvitatják.

A műsor meghallgatásához a Közösség vagy Belső kör csomagok valamelyikére van szükség, amelyek előfizetésével a közösség részévé válhatunk. Az előfizetős podcastok kezeléséhez további információk a 444.hu oldalon találhatók.