Gáspár Zsolt egészsége és új életmódja

Gáspár Zsolt, a Farm VIP műsorvezetője, nehéz időszakot követően most egészségtől kicsattanva mesélt a Borsnak arról, hogy milyen változásokat hozott az életében.

A televíziós személyiség nemrégiben háromszor is kórházba került, és műtéti beavatkozásokon is át kellett esnie. Azonban Gáspár Zsolt elszántan törekszik arra, hogy visszanyerje erejét és még jobban vigyázzon egészségére. A lábadozás során pozitív fejleményként a testvérével, Gáspár Győzővel is kibékült, akivel korábban megromlott volt a viszonya.

Gáspár Zsolt elárulta, hogy korábban rendszeresen részt vett szűrővizsgálatokon és egészségesen táplálkozott, de a negyvenedik életéve után mégis szembesülnie kellett azzal, hogy az egészség nem magától értetődő. A műsorvezető szerint az idő múlásával egyre inkább érezhetővé válnak a korábban figyelmen kívül hagyott jelek.

A TV2 műsorvezetője a nehézségek ellenére már jobban érzi magát, és beiktatta a mindennapjaiba a rendszeres mozgást is. Gáspár Zsolt szerint ezáltal sokkal energikusabb és fittebb lett, mint korábban bármikor. Úgy érzi, a mozgásnak köszönhetően jelentősen javult az életminősége.

A fittségéről és az új életmódjáról beszélve, Gáspár Zsolt nem mulasztotta el üzenni kollégájának, Demcsák Zsuzsának sem. Elmondása szerint a rendszeres edzés és a napi hosszú séták pozitívan hatottak az alvásminőségére és a napi energiaszintjére. Összehasonlítva magát a "csodálatos Demcsák Zsuzsával", reményét fejezte ki, hogy még sok közös munkában lesz részük.