Zámbó Jimmy legkisebb fia és az életük a tragédia után

Zámbó Adrián, Zámbó Jimmy legkisebb fia, a Frizbi TV-n mesélt arról, hogyan élték meg édesapjuk, a legendás énekes halálát és annak következményeit.

Adrián ötéves volt, amikor Zámbó Jimmy egy tragikus fegyverbaleset következtében elhunyt. Az esemény éjszakáján ő mélyen aludt, és csak másnap reggel szembesült a történtekkel. Édesanyja először azt mondta neki, hogy apját kórházba vitték, de később felfedte a valóságot: a haláleset egy baleset volt, és nem öngyilkosság.

A fiatalember szerint édesapja nem akart végezni magával. Egy buli után kiment a teraszra, fellőtt egyet az égbe, és a fegyverben maradt még egy golyó. Édesanyja próbálta megakadályozni, hogy baj történjen, de Jimmy azt hitte, üres a fegyver, és a fejéhez emelte, hogy ezt bebizonyítsa.

Zámbó Jimmy halála után a család élete gyökeresen megváltozott. Sok barát és családtag hagyta magukra őket, és csak egymásra számíthattak. Adrián elmondása szerint édesanyja mindent megtett értük, és ő is igyekezett támogatni őt. Testvére, Szebasztián Ausztriában él, és bár kapcsolatban állnak, az élet úgy hozta, hogy eltávolodtak egymástól. Adrián és édesanyja a mindennapokban egymás legfőbb támaszai.