Szinetár Dóra és Makranczi Zalán házasságáról vallott

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán 12 évvel ezelőtt szerettek egymásba, és a mai napig boldog házasságban élnek. A színésznő őszintén beszélt arról, hogy bár akadtak nehézségeik, mindvégig kitartottak egymás mellett, mert úgy érezték, sorsuk összekötődött.

Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kapcsolata 2012 nyarán kezdődött, amikor közösen próbálták A mizantróp című darabot. A közös munka eredményeként a kapcsolatuk annyira megerősödött, hogy a lánykérés után 2015-ben házasságot kötöttek. Szinetár Dóra akkoriban úgy nyilatkozott, hogy szerelmük egy életre szól. A pár kisfia, Benjámin 2017 őszén jött a világra, akinek Down-szindrómája még inkább összekovácsolta a családot. Szinetár Dóra korábbi kapcsolataiból származó két gyermekével és Makranczi Zalán fiával együtt egy mozaikcsaládban élnek, ahol a kommunikáció a mindennapok kulcsa, és meggyőződésük, hogy minden akadály leküzdhető, ha elegendő akarat van mögötte.

A pár számára fontos évforduló a mai nap, hiszen pontosan 12 éve ismerik fel egymás iránti szerelmüket. Ezt a különleges dátumot Szinetár Dóra egy Instagram-bejegyzésben ünnepelte meg, ahol szerelmes fotókat és egy megható szöveget is megosztott. A bejegyzésben a színésznő így fogalmaz: "Ma 12 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Elképesztően kalandos és színes 12 év volt. Sokan az elején egy fabatkát sem adtak volna azért, hogy lesz belőle valami. Azok lassan beláthatják, hogy tévedtek. Nem mintha fontos lenne, ki mit gondol, hiszen mi mindig tudtuk, hogy ez lesz az! Hogy ez Az! Mi úgyis tudjuk. Mi tudjuk azt is igazán, hogy mi minden történt velünk! Mert volt ebben a 12 évben rengeteg minden. És persze változott közben csomó dolog. Bennünk, körülöttünk. Az érzéseink is változnak. Az enyémek is. Az iránta érzett érzéseim is. Mert ahogy múlik az idő, egyre jobban, egyre mélyebben és egyre tudatosabban vagyok végtelenül szerelmes ebbe az édes Emberbe! Még nagyon sokszor 12 évet nekünk Kedvesem! A Jóisten Éltessen! Kapi kutya nem érti minek örülünk, de ő is örül" - írja Szinetár Dóra.