Horváth Éva és a spirituális érzékenység

Horváth Éva, az egykori szépségkirálynő, Balin szerzett spirituális tapasztalatairól mesélt a story.hu-nak, különös hangsúlyt fektetve a helyi kultúra gyógyításhoz való hozzáállására.

Horváth több hónapot töltött családjával a spirituális életmódról híres szigeten, ahol a helyiek felismerték benne a gyógyításra való adottságát. Beszámolója szerint Balin több alkalommal is megjegyezték neki, hogy képes mások energiájára ráhangolódni, és segítséget nyújtani a megérzéseivel. Egy alkalommal egy gurunál is kipróbálta ezt a képességét, amikor ládák közül kellett kiválasztania azt, amelyik egy rejtett kincset tartalmazott. Horváth képes volt érezni a ládák energiáját, és sikeresen azonosította a helyes ládát, amely forrónak tűnt számára. Hozzátette, hogy ez az érzékelés nem mindenkinek adatik meg.

A modell-műsorvezető elmondása szerint bár rendelkezik ezzel a különleges érzékenységgel, mégis további tanulásra és gyakorlásra lenne szüksége ahhoz, hogy gyógyítóként vagy látóként tevékenykedjen. Jelenleg úgy érzi, még nem áll készen erre a felelősségteljes feladatra, de nem zárja ki, hogy a jövőben, amikor gyermekei nagyobbak lesznek, több időt és energiát tud majd szentelni ennek a területnek. Mindennapjaiban is igyekszik ösztönösen cselekedni, és döntéseit megérzéseire alapozni, bár hangsúlyozta, hogy szeret mindent alaposan átgondolni.

Horváth Éva intuícióinak érvényességét több eset is alátámasztja. Elárulta, hogy az elmúlt időszakban három alkalommal is előfordult, hogy megérezte, ha valaki a közelében várandós lett. Két barátnőjét is felhívta azzal a hírrel, hogy anyuka lesznek, akik meglepődve kérdezték, honnan tudja ezt, hiszen még titokban tartották a terhességüket. Lipcsei Betta esetében is hasonlóan pontos volt a megérzése, ami nagy meglepetést okozott a barátnőjének, mivel ő sem osztotta meg még senkivel a hírt.