Heidi Klum csípős csirkeszárnyak hatására vetkőzött

"Megsülök" – jelentette ki Heidi Klum, majd egy interjú során, amikor a csípős csirkeszárnyak hatására elkezdett izzadni, levette magáról a felsőjét.

A német modell, Heidi Klum a Hot Ones című YouTube műsor vendégeként vett részt egy olyan kihívásban, ahol a résztvevőknek egyre erősebb csípős szószokkal ízesített csirkeszárnyakat kell megkóstolniuk, miközben interjú kérdésekre válaszolnak. Klum kezdetben jól bírta a csípős ételeket, azonban az adás felénél már láthatóan nehezen viselte a helyzetet, és intenzíven szipogni kezdett.

A Da Bomb fantázia nevű szósszal való találkozás után Klum először tejjel próbálta enyhíteni a csípősség okozta kellemetlenséget, de ez nem hozott megkönnyebbülést. A 47 éves modell végül annyira izzadni kezdett, hogy kénytelen volt levetni a farmeringjét, és azzal legyezte magát, miközben a műsorvezetőtől érdeklődött, hogy mikor fog alábbhagyni a csípős érzés.

Amikor megtudta, hogy még 5-10 perc szenvedés vár rá, Klum nem habozott, és levette a felsőjét, anélkül, hogy törődött volna azzal, hogy mikroportja az ölébe esett. A műsort végül melltartóban fejezte be, és bár elnézést kért a kiskorú nézőktől a váratlan vetkőzés miatt, a műsor utolsó harmadában már így maradt.

: (TMZ)