Dobos Evelin három különböző esküvői ruhában tündököl majd

Dobos Evelin, az RTL főrendezőjének, Kovács Dániel Richárdnak a jegyese, izgalmas részleteket osztott meg a közelgő esküvőjükkel kapcsolatban. A színésznő elárulta, hogy három különböző ruhát visel majd a nagy napon, melyek mindegyike más üzenetet hordoz és eltérő funkciót tölt be.

Január végén derült ki, hogy Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd eljegyezték egymást. A színésznő a Reggeli című műsorban mesélt arról, hogy már javában zajlanak az esküvő előkészületei. Dobos izgatottan beszélt a menyasszonyi ruháiról, amelyek egy szalonban készülnek, ahol jelenleg is nagy munkálatok folynak.

Három ruha készül, de mind a három nagyon más. Nagyon-nagyon mást akar üzenni is és más a funkciója – árulta el a műsorban.

A színésznő azt is hozzátette, hogy vőlegénye még nem látta a ruhákat, és ő sem tudja, hogy Kovács milyen színű öltözetben fogja őt várni az oltárnál. Azonban abban már megegyeztek, hogy a meghívókon szerepelni fog a dresszkód, így a vendégek tudni fogják, mely színeket kell elkerülniük.

A menyecske az biztosan nem klasszikus lesz. Az egy nagyon extrém ötletemből indult ki – mondta Dobos a műsorban.

Dobos Evelin és Kovács Dániel Richárd még az idén nyáron szeretnék összekötni életüket, és a színésznő már alig várja, hogy viselhesse az általa megálmodott, egyedi ruhakölteményeket.