Istenes László büszkén mutatta be nagykorúvá vált fiát

Istenes László, a népszerű műsorvezető, büszkén osztott meg egy fotót legkisebb fiáról, Benedekről, aki nemrég töltötte be a 18. életévét, ezzel az összes gyermekének nagykorúnak mondható.

Istenes László, aki a Mokka műsorvezetőjeként is ismert, nemcsak egy, hanem négy gyermek büszke édesapja, és három unokával is dicsekedhet. A tévés és jelenlegi felesége, Kata már 28 éve alkotnak egy párt, és közösen nevelik a családot. Bár Istenes Bence, a család egyik tagja gyakran szerepel a médiában, kevesen tudják, hogy van még két fiútestvére és egy lánytestvére.

A család legfiatalabb tagja, Benedek, aki a közelmúltban ünnepelte 18. születésnapját, kísértetiesen hasonlít édesapjára. Istenes László ezt egy közös fotóval és egy 18-as számú lufival dokumentálta, amit Instagram-posztjában osztott meg a követőivel. Az ünnepelt fiúról készült képen jól látható, hogy mennyire hasonlítanak egymásra.

A műsorvezető az Instagramon keresztül tudatta a világgal, hogy immár minden gyermeke elérte a nagykorúságot, amit nagy örömmel és büszkeséggel jelentett be.