Salgótarjáni férfi szokásos lottószámait húzták ki, de nem játszotta meg

Ozsvárt Oszkár, a salgótarjáni férfi, aki évek óta ugyanazokat a számokat játszotta meg az Ötöslottón, élete egyik legrosszabb döntését hozta meg, amikor a múlt héten nem adta fel a szokásos szelvényét.

A 66 éves férfi szerint, ha a megszokott számokat megjátszotta volna, több mint 1,7 millió forintot nyerhetett volna, hiszen korábban 3 vagy 4 darab hármasa és pár darab kettese lett volna a szelvényein. Ozsvárt Oszkár a nyolcvanas évek óta játszik rendszeresen, és a 80 feletti számokat részesítette előnyben, mivel megfigyelése szerint ritkán húztak ki 81 és 89 közötti számokat.

A múlt heti lottózás alkalmával azonban egy ultiparti miatt késésben volt, és a piac zárórája közeledtével úgy döntött, hogy egy újonnan nyílt lottózóba tér be. Itt azonban nem tudott kártyával fizetni, és készpénze sem volt, így végül úgy határozott, hogy nem adja fel a szelvényt.

Gondoltam most az egyszer kihagyom, ilyen hülyeségeket, hogy 81 és 89 közötti számokat úgyis csak én írok, úgyse fogják kihúzni – idézte fel a döntését. A nővérétől értesült arról, hogy a szombati sorsoláson kihúzták a 85, 86, 87 és 88-as számokat, ami a játék 67 éves történetében még sosem fordult elő.

Ozsvárt elmondta, hogy bár először nevetett a helyzeten, később mégis bosszúságot érzett, de vigasztalta magát azzal, hogy ha az ötös is bejött volna, az már hárommilliárd forintot jelentett volna, ami valóban érzékenyen érintette volna. Hozzátette, hogy az utóbbi hetekben érezte, elő fog fordulni a nagy nyeremény, mégis így járt.

: rtl.hu