Baleset az M5-ös autópályán

Kiskunfélegyházánál egy személyautó és egy motorkerékpár ütközött az M5-ös autópályán, ami több kilométeres forgalmi dugót okozott Szeged felé. A motoros életveszélyes állapotban van, a mentőszolgálatok az életéért küzdenek. Egy mentőhelikopter is landolt a 112-es kilométernél, ami öt kilométeres torlódást eredményezett. A rendőrség a járműveket Kiskunfélegyháza-észak – Jakabszállás – Bugac csomópontnál tereli el.

Az M5-ös autópályán történt baleset következtében egyirányú útlezárásra került sor. A mentőhelikopter érkezése miatt leállították a forgalmat a 112-es kilométernél, ami öt kilométeres forgalmi dugóhoz vezetett. A baleset következtében a motoros életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A rendőrség intézkedése alapján a járműveket a Kiskunfélegyháza-észak – Jakabszállás – Bugac csomópontnál terelik el, hogy a mentőhelikopter biztonságosan landolhasson és az életmentő beavatkozások megtörténhessenek. A baleset miatt kialakult forgalmi helyzet várhatóan addig tart, amíg a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződik.