„Odaképzelem, ami nincsen” – Megjelent BÖBE vadiúj dala

Sokak számára ismerős lehet az a helyzet, amikor valakibe beleesünk, de csak az általunk kreált képbe szeretünk bele. BÖBE énekesnő legújabb videóklipes dalával, az ÏLLÚZIÓ-val éppen ezt a jelenséget dolgozza fel.

Az ÏLLÚZIÓ című dal BÖBE idei kislemezéről származik, amely már a REDFLAG és a FUTOK című számokat is magában foglalja. Ezek a dalok olyan ismerkedési és párkapcsolati szituációkat vesznek górcső alá, ahol valami nem stimmel. Az énekesnő saját szerencsétlen szerelmi tapasztalataiból merített ihletet ezekhez a dalokhoz.

A közösségi médiában gyakran csak a legjobb oldalunkat mutatjuk be, BÖBE azonban ezzel szembenáll, és őszinteségével pozitív visszajelzéseket vált ki az emberekből, akik így nem érzik magukat egyedül a problémáikkal.

Az ÏLLÚZIÓ hangzásvilágában is illeszkedik az eddig megjelent dalokhoz, és Usztics Pepe producerrel való közös munka eredménye. BÖBE és a producer több dalszerző sessiont töltöttek együtt, és a műhelymunka során nem volt előre meghatározott koncepciójuk, csupán annyi, hogy egy pörgős dalt szerettek volna az EP-re.

A dalokhoz erős vizuális koncepció is kapcsolódik, minden hanganyaghoz egy-egy egyedi BÖBE-BABA tartozik, amelyek a dalok témájához kapcsolódó kiegészítőkkel rendelkeznek. Az ÏLLÚZIÓhoz tartozó BÖBE-BABA egy varázsló képében jelenik meg, és a hozzá tartozó reklámspotban figyelmeztet: „vigyázz mit rendelsz, mert lehet, hogy nem azt kapod, amire számítottál”.

A kész dal BÖBE egyik kedvence lett az anyagról, és ennek megfelelően klip is készült hozzá. Dragojova Drinnel és Hatvani Krisztiánnal dolgozva egy látványos image klipet alkottak, amelybe optikai illúziókat is beépítettek, ezáltal erősítve a dal címének jelentését. A klipben megjelenik az említett BÖBE-BABA is.