Polgár Kriszta magyarországi vakációjának nehézségei

Polgár Kriszta és családja nem a tervek szerint kezdte a magyarországi nyaralását, mivel az utazás során több akadályba is ütköztek. A Texasban élő volt szépségkirálynő férjével és három gyermekével érkezett hazánkba, de az utazás nem ment zökkenőmentesen. Eredetileg Houstonból indultak, de a repülőút során valaki rosszul lett, ami miatt Írország felé kellett terelniük útjukat, és csak München érintésével érkeztek meg Budapestre.

Polgár Kriszta Instagram-történetében osztotta meg követőivel az eseményeket. Reményét fejezte ki, hogy a rosszul lett utas jól van, miközben ők végre hazaértek, bár a csatlakozó járatot lekésték. Ekkor még nem tudta, hogy hol lehetnek a csomagjaik.

A család később megkönnyebbülten értesült arról, hogy a csomagjaikat gyorsan megkapták, azonban a biciklik sorsa továbbra is kérdéses maradt, mivel azokról semmilyen információt nem kaptak. Az eset nem kapcsolódik az Egyesült Államokban zajló jogi vitákhoz, mint például az abortusztabletták használatának kérdéséhez, amelyeket a legfelsőbb bíróság nemrégiben tárgyalt.