Harry és Meghan hírnevének hanyatlása Amerikában

Paul Burrell, Diana hercegnő egykori komornyikja szerint Meghan Markle és Harry herceg baráti köre egyre szűkül, és az amerikai sztárvilág már csak mellékszereplőként tekint rájuk.

Meghan Markle korábban gyakran volt látható A-listás hírességek társaságában, azonban Burrell szerint a híres barátok sorra távolodnak el tőlük. "Harry és Meghan köre egyre szűkül. Szerintem az A-listás sztárok úgy hullanak, mint a legyek. Néhányan már megtették - úgy tűnik, Oprah már nem foglalkozik velük, és néhány más híresség is ejtette őket. Annak idején az A-listás sztárok meglovagolták a pillanatot - Harry és Meghan a legnépszerűbb pár volt az országban, amikor összeházasodtak, de azóta hanyatlás tapasztalható" - mondta Burrell. Egyes hírességek, mint például George Clooney és felesége, Amal, valamint Katy Perry és Orlando Bloom, nemrégiben visszautasították a meghívásokat, és pletykák szerint David és Victoria Beckham is nemet mondtak nekik.

Meghannek azonban továbbra is vannak kapcsolatai a felsőbb társadalmi körökben, színésznőkkel, divattervezőkkel, stylistokkal, pilates-társakkal és pólójátékosokkal ápol barátságot.