Vásáry André a napvédelem fontosságáról és Steiner Kristóf az alkoholmentes életmódról beszélt

Vásáry André, az énekes, az RTL Reggeli című műsorában beszélt arról, hogy milyen fontos a napvédelem, különösen egy korábbi rossz tapasztalata után. Vásáryt hamarosan az Fort Boyard – Az erőd című műsorban is láthatják majd a nézők.

Az énekes elárulta, hogy a stúdióban látott barna színe valójában barnítókrém eredménye, mivel ő maga nem napozik. Egy korábbi harmadfokú égési sérülés óta különösen odafigyel a napvédelemre, és ha napra megy, akkor is ötvenfaktoros naptejjel védi a bőrét.

Vásáry André hangsúlyozta, hogy a gyermekkorban, illetve fiatalabb korban elszenvedett leégések későbbi években jelentkezhetnek bőrproblémák formájában, mint például a melanóma. Ezért fontos, hogy már fiatalon is óvjuk a bőrünket, és kerüljük a túlzott napozást és a szolárium használatát.

Egy másik híresség, Steiner Kristóf is fontos életmódbeli változásról számolt be. Ő több mint fél éve nem fogyaszt alkoholt, és e döntésének pozitív hatásait érzi. Steiner Kristóf a Best magazinnak mesélt arról, hogy az alkoholfogyasztás abbahagyása teljesen megváltoztatta a személyiségét. „Kiegyensúlyozottabb vagyok, sokkal inkább kordában tudom tartani az érzéseimet, mint korábban. De konkrét, fizikai változások is vannak: sokkal jobban alszom, fókuszáltabb vagyok, kevesebbet késtem, kevésbé tologatom a határidőket. A barátaim szerint sokkal tudatosabban jelen vagyok a beszélgetésekben” – idézte a Blikk Steinert. Az író-műsorvezető szerint társasági élete sem sínylette meg a változást, és elképzelhető, hogy döntése végleges lesz, bár egyelőre nem szeretné ezt kategorikusan kijelenteni.