Rebel Wilson még nem találkozott menyasszonya szüleivel

Rebel Wilson, aki 2022 nyarán jelentette be Instagramon, hogy Ramona Agrumával jár, még nem találkozott a menyasszonya szüleivel. A színésznő a Todaynek adott videóinterjúban beszélt arról, hogy miért nem került még sor a találkozóra. Wilson és Agruma tavaly februárban jegyezték el egymást, és együtt nevelik Wilson kislányát, akit 2022 novemberében béranya hozott világra.

A találkozás elmaradásának oka, hogy Ramona Lettországban született, ami kevésbé LMBTQ+-barát, mint más országok. Wilson, Agruma és a kislány hamarosan Európába utaznak, hogy találkozzanak a szülőkkel.

Wilson óvatos optimizmussal tekint a közelgő találkozóra. Úgy véli, hogy néhány embernek több időre van szüksége az elfogadáshoz, és vannak, akik sosem fogják elfogadni a helyzetet, ami az ő döntésük. Hozzátette, hogy izgatottan várja a találkozót, mert tudja, hogy Ramona szülei nagyon okosak, és az édesapja orvos.

A válások világában nem ritka, hogy a kapcsolatok megromlanak, mint ahogy ez Billy Ray Cyrus és 27 évvel fiatalabb felesége, Firerose esetében is történt. Ők mindössze hét hónappal az esküvőjük után döntöttek a válás mellett, ami kibékíthetetlen ellentétekre és helytelen házastársi magatartásra vezethető vissza. Cyrus a házasság érvénytelenítését kéri, mivel úgy véli, "csalás" történt annak megkötésekor.