Halle Berry és a túl szűk ruha kínos pillanatai

Halle Berry nemrégiben egy túl szűk ruhában került kínos helyzetbe, amelyet stylistja, Lindsay Flores sem tudott könnyedén levenni róla. Az Oscar-díjas színésznő egy fekete-fehér Anna Quan ruhában tűnt fel, amelyet magabiztosan viselt, de a vetkőzés során kiderült, hogy a fűzős ruha szorosan rászorult a testére. A kellemetlen helyzetet humorral kezelve, Berry és Flores nevetve próbálkoztak a ruha levételével, amiről videó is készült és megosztásra került a színésznő Instagram-oldalán.

A rajongók meglepődtek azon, hogy Berry hogyan bújhatott bele a szűk felsőbe, és sokan azon tűnődtek, hogy egy olló segítségével talán könnyebben megszabadulhatott volna a ruhától.

Berry Instagram-oldalán egy másik videót is közzétett, amelyen magabiztosan sétál a szűk ruhában, ami arra utal, hogy akkor még nem sejtette, milyen nehézségek várnak rá a ruha levételével kapcsolatban.

Korábban hasonló helyzetbe került már a színésznő, amikor egy túl szűk nadrágot próbáltak ráerőltetni, ami azt sugallja, hogy számára a stílus fontosabb lehet a kényelemnél.

: (via PageSix)