Ambrus Attila új könyve családi feszültséget okozott

Ambrus Attila, az egykori Viszkis rabló, legújabb könyvében, melyet Karizs Tamással írt, olyan részleteket is megosztott, amelyek eddig nem voltak ismertek a nagyközönség számára. Az "Állj talpra!" című kötet külön fejezetet szentel feleségének, Ambrus Rékának, ám a könyv tartalma nem teljes mértékben nyerte el a hölgy tetszését.

Az Európa Könyvkiadó által kiadott mű a pár megismerkedésétől kezdve a mindennapjaikig sok mindent tár fel, beleértve azt is, hogyan fogadta Réka családja a hírhedt múltú keramikust. Ambrus Attila a Blikknek elmondta, hogy felesége szerette volna előzetesen tudni, milyen családjukra vonatkozó részleteket tartalmaz majd a könyv, de a kéziratot nem olvasta el teljes egészében, így csak utólag szembesült néhány olyan személyes történettel, amelyeket inkább maguk között tartottak volna.

Ambrus Attila szerint felesége nem örült, amikor rájött, hogy bizonyos részletek nyilvánosságra kerültek, de ezen már nem lehet változtatni. A házaspár mindazonáltal igyekszik összhangban élni, és mindketten tesznek is azért, hogy jól működjön a kapcsolatuk. Ambrus elárulta, hogy bár nem egyszerű a közös munka és a magánélet összehangolása, igyekeznek időt szakítani egymásra és kezelni a hétköznapi súrlódásokat.