Újabb bosszantó hibát produkál a Messenger

Egyre többen találkoznak furcsa anomáliával a Meta szolgáltatásában, amely során a Messengeren nem láthatók a saját üzeneteik.

Nem az Ön készülékében van a hiba, ha a Messengeren nem látja a saját üzeneteit. A Meta chatszolgáltatása az elmúlt hónapokban több hibát is produkált, és az új probléma lényege, hogy sok beszélgetésben nem jelennek meg azok a szövegek, amelyeket a felhasználók gépeltek be. A beszélgetés másik résztvevőjének üzenetei láthatók, de több szerkesztőségi tagunk is tapasztalta, hogy vannak olyan beszélgetések a listájukon, ahol az elküldött mondatok helyett csak üres terület és az ezekre érkezett reakciók látszanak.

A jelenség elsősorban a Messenger böngészős verzióját érinti, különösen a csoportos beszélgetéseket, de előfordult már kétfős chatekben is, hogy eltűntek az üzenetek. Egyelőre nem ismert, hogy mi okozza a hibát, és nem áll rendelkezésre információ arról sem, hogy a Meta mikor fogja kijavítani ezt az újabb anomáliát. A 24.hu észrevételei szerint a hiba különösen az asztali változatot érinti, ahol a szöveges üzenetek helyett csak a hangulatjelek maradnak láthatók, minden más szöveg láthatatlan marad. Jó hír, hogy a Messenger asztali és mobilos alkalmazásai a jelek szerint rendben működnek, és megjelenítik az általunk elküldött üzeneteket is – egyelőre legalábbis.