Vastag Csaba izgatottan reagált a Megasztár új zsűrijének bejelentésére

A TV2 tehetségkutató műsorának, a Megasztár hetedik évadának zsűrijébe olyan neves előadóművészek kerültek, mint Rúzsa Magdi és Molnár Ferenc Caramel, amely hírre az X-Faktor egykori győztese, Vastag Csaba is lelkesen reagált.

Hétfő este derült ki, hogy a Megasztár zsűrijében Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs foglalnak majd helyet. A műsor, mely közel 20 év után tér vissza a képernyőkre, Vastag Csaba szakértelmére is támaszkodik, aki Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatójának tanácsadójaként vesz részt a produkció fejlesztésében.

Vastag Csaba korábban kifejtette, hogy a tehetségkutatók iránti hitet szeretnék visszaadni a nézőknek, és újra komolyságot csempészni az ilyen jellegű műsorokba. Az énekes Instagramon is megosztotta gondolatait, amelyben elmondta, hogy bár sokszor érezte már büszkeséget, de a Megasztár kapcsán tapasztalt büszkeség egy új formája számára.

A bejegyzésében Vastag Csaba a nézőkhöz is szólt, kifejezve reményét, hogy a műsor sok felejthetetlen pillanatot és örömöt fog szerezni nekik. Hangsúlyozta, hogy a győztes sorsa a nézők kezében van, hiszen ők döntenek arról, ki lesz a következő Megasztár. A Megasztár korábbi évadai olyan tehetségeket indítottak útjukra, mint Tóth Vera, Tóth Gabi, Oláh Ibolya, Tolvai Reni, Radics Gigi, Király Viktor, valamint a most zsűritagok közé tartozó Caramel és Rúzsa Magdi. Rúzsa Magdi abban bízik, hogy az új évad ugyanolyan hatással lesz majd az emberekre, mint a korábbiak. A győztes nyereménye 40 millió forint, dalfelvétel egy világhírű Los Angeles-i stúdióban és egy videóklip lesz.

Vastag Csaba egyébként néhány hónapja a Tények Plusz adásában úgy fogalmazott, nagyon megtisztelőnek tartja, hogy tanácsadóként vehet részt a projekt fejlesztésében, és minden erejével azon lesz, hogy visszaadja az emberek tehetségkutatókba vetett hitét. Az énekes a nézőknek „minél több felejthetetlen pillanatot, sok-sok örömöt, együttérzést, igazságot és dicsőséget” kívánt. Vastag Csaba az RTL-en futó X-Faktornak köszönheti azt, hogy beindult a zenei karrierje, hiszen 2010-ben, az első széria győzteseként ismerhette meg őt az ország. Bár egy év kihagyás után az RTL tehetségkutatója is újra elindul idén, a 42 éves énekes a találgatások ellenére mégsem ott, hanem a konkurenciánál, a TV2-nél induló Megasztár 7 csapatának munkáját segíti. Néhány évvel ezelőtt zsűritagként is kipróbálhatta magát a TV2 Star Academy című tehetségkutatójában, most pedig újabb szerepben kamatoztathatja tehetségét és szakértelmét.

Molnár Ferenc Caramel, aki a Megasztár 2. évadának győzteseként vált ismertté, és aki szintén helyet kapott a zsűriben, izgatottan nyilatkozott az új feladatról. Az énekes a közösségi médiában osztotta meg, hogy 20 évvel ezelőtt az élete összeforrt a Megasztárral, és most egy új fejezet következik a közös utjukban. Geszti Péter Adom a napom című műsorában Caramel visszaemlékezett a megasztáros korszakára és bevallotta, hogy a tehetségkutató megnyerése után gyakran visszaélt a hírnevével, és ma már teljesen máshogy látja az akkori önmagát. Az énekes elmondása szerint volt egy-két év, amikor el volt szállva, és nem vette annyira komolyan a dolgokat, de ma már más szemmel tekint a múltra.